ausmalbilder

Bekarlığa Veda Hazırlıkları

     Merhabalar uzun zamandır blogumla ilgilenemedim. Bazen koşuşturmaca içerisinde geçiyor hayat. Mayıs ayı da bu zamanlardan biri oldu benim için. Önümüzdeki hafta düğünümüz var.

      Üniversiteden sıra arkadaşım, sınıf arkadaşım, ev arkadaşım, iş arkadaşım olan kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım irem'in düğünü var.Arkadaşlığımız üniversite kayıt sırasında arka arkaya beklerken sırada ikimizde tekstil mühendisliği bölümüne doğru giderken başladı desem yeridir. Annelerimizin yanında hiç bilmediğimiz bir şehirde ikimizinde gözünde acaba burda zaman nasıl geçicek diye düşünürken aynı sınıftan biriyle karşılaşma heyecanıyla kısa bir konuşma geçmişti aramızda. Okulun ilk günü sırada gördüğüm kızda acaba sınıfta mı diye düşünerek girdim sınıfa. İrem de Burcu nun yanına oturmuş sınıfta bekliyordu. Onu görünce sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi hemen gidip yanına oturmuştum. O gün bugündür 9 sene geçmiş dile kolay  ve biz 7 sene aynı evde kalmışız. Aynı iş yerinde 2,5 sene çalışmışız .Ben evlenince ev arkadaşlığımız sona erdi tabi bu sürecde eşimde hep bizimleydi desem yeridir. Hatta evlenirken senide özge nin çeyizine koyalım olur mu irem diye dalga geçiyordu bizimle::) eee artık sıra bizim kıza geldi yuva dan uçma vakti. 9 haziran onuda evlendiriyoruz. Asıl bomba olan biz de onların oturacağı siteden ev aldık. Şimdi de komşu olucaz dediğimde yuh artık dediğinizi duyar gibiyim ama kader galiba kısmetse bizde evi hazırlayıp kışa taşınmayı istiyoruz..



     26 mayıs da cahide de bekarlığa vedasını kutladık. Uzun zamandır böyle eğlenmemiştik. Gerçekten çok keyifli bir geçeydi. sizinle ön hazırlıklarımızı paylaşıcam devamını da önümüzdeki günlerde..