ausmalbilder

bahçe mobilyaları garden life

Artık bahçede sevdiklerinizle olma zamanı geldi. yazın gelmesi bahçelerin yolunu tutmak için bahçe mobilyaları beğenmek lazım. Garden Life, biz bu renkli günleri sıcak bir huzurla yaşayalım diye yeni sezona bomba gibi girdi. Bahçe mobilyacılığında çığır açan bu ürünler üstün kalite ve hizmet koşullarıyla sizlerin beğenisine sunuldu.


bahçe mobilyaları garden life Garden Life Bahçe Mobilyaları 

Garden Life dekorasyon bölümü, bahçe ve balkon mobilyalarının seçimi konusunda ön keşif yaparak, ihtiyaca ve mekana göre bir yerleşim planı çıkarmaktadır. Baharın göz alıcı renkleri ve büyüleyici ihtişamından ilham alınarak tasarlanan dış mekan koleksiyonu Flower serisi, misafirlerinizi ağırlamak ve bahçe keyfinize ayrı bir hava katmanız için ideal. Bu seri, bahçesinde ahşap ve renk cümbüşünün cazibesini bir arada yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir koleksiyon.


bahçe mobilyaları garden life Bahçe Dekorasyon 

Garden Life yeni sezon ürünleri,  yüzde 50’ ye varan indirimleriyle de çok cazip.
Hiçbir yerde bulamayacağınız size özel tasarımlar ve hayallerinizi süsleyen yaratıcı, estetik, yepyeni bir tarz için Garden Life’ ın 2009 bahar- yaz koleksiyonuna mutlaka bir göz atın. Yaşama dair kendinizden bir parça bulacaksınız…



3 views