ausmalbilder

Modern Banyo Lavaboları

 


Modern Banyo Lavaboları


Banyo dekorasyonu yaparken kullanılan her ürünü renk kombinasyonuna uygun, kaliteli, kullanışlı ve görselliğine özen göstererek tercih yaparız. Banyolarda en çok kullanılan ürünlerin başında da lavabolar gelmekte.


Son yıllarda teknolojinin gelişmesi ve tasarımcıların hayalgücünün birleşmesiyle ortaya sıradışı banyo lavabo modelleri ortaya çıkmıştır. Tasarımıyla sıradışı görünsede kullanım kolaylığı, işlevselliği ve göz alıcı şıklığıya çok beğeni kazanmaktadır.


Lavabo modellerinde farklı pek çok malzeme kullanılmasıyla her ortama uyum sağlamaktadır. Özellikle son günlerde çok ilgi gören ahşap lavabo modelleri estetik görünüşüyle dikkat çekmektedir. Ayrıca cam lavabo modelleri, kullanım kolaylığıyla hanımların çok tercih ettiği kendinden desenli lavabo modelleri diğer seçenekler arasındadır. Ayrıca asimetrik tasarlanmış banyo lavabo modelleri kullanıldığı yerlerde modern görünüşüyle dikkat çekmektedir.


 



Estetik bir banyoda lavabo örneği, küçük banyolar için ideal bir tercihtir.



Ahşap lavabo modelleri son yıllarda oldukça ilgi çekmekte.  Banyolarda yer almaya başlayan ahşap kullanımı  modern görünümleri sayesinde farklı birer tasarım ortaya koymakta.