ausmalbilder

Konteyner Resimleri ve yeni konteyner fiyatlari listesi cok yakinda!!!

Jilly Konteyner Cafe

Jilly nin konteynerden tasarladığı çok ilginç bir cafe orada bir kayve içmenin tadı bambaşka olmalı ve girişimciler işte sizin içinde bir konteyner fikri. Konteyner herzaman en ekonomik çözüm olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.



Buda Sun Sunucu Server ContainerKonteynerin kullanım alanlarının ne kadarda geniş olduğunu işte buradan anlıyoruz server , sunucu bile olabiliyorlar yeri geldiğinde! Belki sizinde bir fikriniz vardır yorum yazarak bizimlede paylaşın bakalım en ilginç fikri kim verecek :) görelim...

İşte buradada güzel görünümlü bir ofis koridoru gerçekten etkileyici duruyor. Bence çoğu ofis koridorlarından çok daha güzelKonteynerlerin kullanım alanları saymakla bitecek gibi değil ki adamlar yapıyor avrupa her fırsatta avantajlarından dolayı konteyner kullanıyor bakalım türkiye bunun farkına ne zaman varacak ve konteyner sektörü bu pastandan dilim alabilecek mi?


İşte buradada iki katlı ev, ofis veya kafetarya siz ne isterseniz o oluyor ve gerçekten creative bir görüntüsü var.Yukarıdaki ofis koridorunun ön kat kısmı olduğunu düşünüyorum iki resimi birleşik düşündüğümüzde gerçekten harika ve ucuz herzaman istediğimiz de bu değilmidir.

Buradada son olarak ilginç bir şekilde döşenmiş iki konteyner görüyoruz buda hoşma gitti eklemek istedim.

Daha Görüntü bulabilirsem eklemeye çalışıcam yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.


Not : Konteyner fiyatları hakkında harika bir fiyat listesi elime geçti çok yakında buradan sizlerle paylaşacağım.