ausmalbilder

Neden modern Prefabrik

 Böyle bir proje evleri veya yolu konut gibi Baskın kitlesel pazar konut programları büyük ölçüde modernist bir tasarım estetik takdir insanların arzularını karşılamak için başarısız. Özel tasarlanmış modernist mimarinin birçok insanın maddi ulaşamayacağımız ve çok uygun fiyatlı prefabrik modernizm sunma potansiyeline sahip bir tasarım ve üretim ideoloji olarak görülüyor. Kiti veya prefabrik evler uzun yıllar ya "geleneksel" ya da "alternatif" çeşitli şekillerde kullanılabilir olmuştur da, şaşırtıcı derecede az prefabrik evler gerçekten modernist ideallerini benimseyen bu var.


Modern prefabrik Başarılabilirmi?

Modern prefabrik bir pazar daha mem hala fazla. Çoğu proje "geliştirme" ve görece az sayıda prefabrike hemen satın alınabilir.

Mimarlar tasarım ve inşaat prefabrikasyon yöntemleri kullanmak keşfetmek açıkça ilgilenen iken, bu bulmacanın sadece bir parçasıdır. Anahtar teslimi prefabrik konut Pazarlama bir yapı tasarımı için güçlü olmak gibi bir iş modeli anlama ile ilgili olarak fazla. "Ticarileştirilmesi" geleneksel spekülatif inşaat ve gayrimenkul geliştirme yerine tasarım profesyonellerinin etki alanıdır. Başarıyla pazara prefabrik projeler getirecek Peki kim? Hangi formları iş modelleri almaya kazanan olacak?

Fabprefab  Hedefimiz modern prefabrik pazardaki gelişmeleri keşfetmek için bir forum sağlamaktır. Topluluk paydaşların diğerleri arasında, yer, müstakbel sahipleri, mimarlar / tasarımcılar, inşaatçılar / müteahhitler, malzeme satıcıları, gayrimenkul geliştirme, şehir plancıları, kredi, sigorta ve bazı yorumculara.

Neden Modern Prefabrik
  • Görsellik Bakımından Harika Bir Eviniz olmasın mı
  • Yine Dış çephede kir tutmayan bir yapı