ausmalbilder

Evinizin stilini değiştirecek öneriler

kilim minderler
Beyaz mutfak ve banyoda siyah beyaz fotograflar
Yazlık ev banyosunda sepetlerle yaratılan tarz
Bohem tarz dekorasyonda resimler
Canlı renkler-mekana canlılık ve enerji veriyor
Eski ahşaplarınızı boyararak renklendirin
Çalışma odanızda stil yaratın-duvar-resimler ve mavi renk
Banyoda duvar kağıdı uygulaması
konsol-puflar-abajurlar
Deri puf sehpa
Yaşadığımız yere yepyeni bir stil kazandırmak için renk,doku,malzeme,tarz ya da fonksiyon....
1-Fotoğraf-Beyaz bir banyo veya mutfağınıza biraz hareket katmak isterseniz siyah-beyaz fotoğraflar asın.Bunları gruplandırmak güçlü bir etki yaratacaktır.
 2-Renk::evinize canlılık ve enerji katmanın en kolay ve ucuz yoludur.Ahşap bir kanepenize fuşya ve turuncu renklerde ekleyeceğiniz yastıklar  odanıza canlılık katacaktır.
3-Kilim.yalın ortamlara renk katmak istiyorsanız kilimlerden yararlanın.Eski kilimlerinizi yer minderi olarak değerlendirebilirsiniz.Kullanılan mekanda pozitif bir enerji ve neşe katacaktır.
4-Duvar kağıdı,stencil ve sticker:Duvarınıza uygulayacağınız duvar çıkartmaları ve stencille dinamik bir görüntü elde edebilirsiniz.Banyonuzun bir duvarına uygulayacağınız desenlli bir duvar kağıdı,banyonuza bir tarz katacaktır.
5-Sepetler:mutfak ve banyolarda depolama amaçlı kullandığımız sepetler,hem dağınıklıkları ortadan kaldıracak,hem de ortama şıklık katacaktır.
6-Dinlenme koltuğu:fonksiyonel olarak hem oturma,hem uyuma ,hem de dinlenme amaçlı kullanacağınız kanepe mekana bir stil katacaktır.
7-Patine boyalar-patine tekniğiyle mobilyalarınıza renklendirebilir,eski görünüm verebilirsiniz.Ahşap mobilyalarınızı boyayarak renklendirin.Bakınız
8-Raf:Mutfağınıza raf ilave ederek,porselen tabaklarınızı sergileyebilir,yeni bir hava yaratabilirsiniz.Mutfaklarda dekoratif raflar Burada
9-Puf:puflarınızı salonunuzda oturmak dışında sehpa olarak kullanabilirsiniz.Üzerine tepsi içinde de aksesuarlarınzı sergileyebilirsiniz.
10-Konsol-abajurlar-Evinize bir tarz katacaktır.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Evde mutlu olmanız için yapmanız gerekenler
Daybed-yatak-kanepe