ausmalbilder

Konteyner

Standart kabinler

standart kabin


Konteyner Kabin:
Aldığınız karmod kabin ihtiyacınız olan iş yerinize, alışveriş merkezinize konutunuzun önüne koydunuz gördünüz ki şık ve zarif bir dekorasyon objesi taşıyor. Türk Mühendislerimiz ve mimarlarımızın tasarladığı üstün teknoloji ürünü olan karmod modüler kabinler Çağdaş kent yaşamında insanların,belirli ihtiyaçlarını en iyi şekilde giderebilmek için, kapalı mekanları ihtiyaç sahiplerine sunar. Konteyner fiberglas yaşam kabinleri temel kullanım kolaylıkları içeren estetik dizaynıyla çevreye uyumlu çok fonksiyonlu ve çevreye güzellik kazandıran, güvenli, konforlu ve doğaya saygılı modüler yapısıyla değişik ebatlarla ve alternatif planlarla amaca uygun ve izolasyonlu Konteyner modüler kapalı şehir mobilyalarını üretir.

Genş yaşam kabini

Geniş Yaşam Kabinleri:

Konteyner kabinler üretim teknolojisinden gelen dış hatlardaki soft kabartma çizgileri pencere üzerinde damlacık çıkıntıları kapı pencerenin uyumluluğuyla göz kamaştıran bir estetiğe sahiptir. Karmod iç geniş ferah mekanı, ergonomik yapısı, konfor ve rahatıyla siz değerli müşterilerimize kullanım kolaylıkları sunar.1986 yılından beri modüler kabin sistemleri teknolojisi ve çağdaş tasarım anlayışı ürünü olan Konteyner, iç piyasa satışları ve 44 ülkeye ihracatla sektörde kendine öncü ve vazgeçilmez bir yer edinmiştir.

portatif mobil wc duş

Portatif Mobil WC DUŞ Kabini :

Karmod Tuvalet (Wc ) Duş serisi, özellikle ticari, inşaat şantiye, organizasyon ve sosyal tesisler gibi toplu kullanım alanlarına yönelik olarak, profesyonel kullanıcılar için geliştirilen özel bir ürün serisidir. Serinin iki önemli avantajı olan seyyar portatif lik ve mobil taşınabilir olması modern tuvalet Wc Duş sistemine uyumu tasarımlarda estetiğin yanı sıra insan yaşamında fonksiyonel çözümler elde edilmesi sağlanıyor.

ihracat kabin cabin

Kalite Belgeli Karmod Kabin:

Karmod Kabin 20 senedir kabin üretimiyle 44 ülkeye ihracat yapmış olan KARTAL PLAST ın tescilli - patentli İSO 9001-2000 ve TSEK belgeli bir ürünüdür. Yanıltmamak için Karmod Kabin e benzetilmeye çalışılan ama onun üstün özelliklerini asla taşımayan taklitlerine karşı alacağınız kabinin tescilli Karmod Kabin İSO 9001 ve 2000 TSEK Kalite belgeli olmasına önemle ve özellikle dikkat ediniz.